zadanie 29 z matury podstawowej z tym wykresem. Czy jeśli nie napisałem żadnych
kamczatka: zadanie 29 z matury podstawowej z tym wykresem.
Czy jeśli nie napisałem żadnych obliczeń to dadzą 2pkt ? Bo tam nie było co liczyć.
8 maj 18:55
BeforeU: dostaniesz 2 pkt bo tam nie bylo co liczyc
8 maj 19:00
kamczatka: właśnie nie wiem po co dali pół strony do liczenia
8 maj 19:01
BeforeU: wszystko z wykresu . No chyba ze miejsce zerowe to mogłeś napisać rownanie funkcji g(x) i
sprawdzic gdzie x=0
8 maj 19:01
kamczatka: nadal nie mogę się z tym pogodzić że będę miał tylko ~70% z niej, głupie błędy spokojnie mogłem
80−85% mieć
8 maj 19:01
BeforeU: Ja to samo

nie zrobilem dowodu z tym k , i miałem błędy w obliczeniach wiec też mysle ,że
cos ok 75%
8 maj 19:03
kamczatka: a jak myślicie egzaminatorzy raczej podciągają pkt czy obniżają jeśli są błędy w rachunkach czy
inne błędy?
8 maj 19:05
Janek191:
To zależy co napisałeś
a) x ∊ ( 2 ; 3)
b)
| | 1 | | 1 | | 1 − ( x − 5) | |
g(x) = f( x − 3) = |
| − 1 = |
| − 1 = |
| = |
| | x − 3 − 2 | | x − 5 | | x − 5 | |
| | 6 − x | |
= |
| = 0 ⇔ x = 6 |
| | x − 5 | |
Miejsce zerowe : 6
===============
8 maj 19:06
Janek191:
To zależy co napisałeś
a) x ∊ ( 2 ; 3)
b)
| | 1 | | 1 | | 1 − ( x − 5) | |
g(x) = f( x − 3) = |
| − 1 = |
| − 1 = |
| = |
| | x − 3 − 2 | | x − 5 | | x − 5 | |
| | 6 − x | |
= |
| = 0 ⇔ x = 6 |
| | x − 5 | |
Miejsce zerowe : 6
===============
8 maj 19:06
kamczatka: to trzeba było jednak dać obliczenia do tego zadania ?
8 maj 19:07
Marcin: Zrobiłeś tak jak Janek b), a dużo osób to tylko napisało odpowiedź, ciekawe, ciekawe
8 maj 19:09
Marcin: zrobiłem*
8 maj 19:09
Tadeusz:
... nie możesz się pogodzić
kamczatka ? Kto Cię tak skrzywdził?
Dawaj go tu ... tylko żywego −
8 maj 19:19
kamczatka: sam się skrzywdziłem xd głupie błędy w rachunkach
8 maj 19:20
bezendu:
Tak Ci smutno, tak Ci źle weź pół litra napij się
8 maj 19:26
kamczatka: to nie jest zły pomysł , jak jutro dojebią to chyba z litra wezme
8 maj 19:27
Tadeusz:
... i z tej biedy ... wypijemy za "ruski dzień pabiedy" −
8 maj 19:30
bezendu:
Ale słownictwo to opanuj, rozumiem Twoje niezadowolenie, ale to jednak forum więc kulturę
języka wypada zachować
8 maj 19:30
Marcin: bezendu, jak jutro nie pójdzie matura, to wszyscy będą takich słów używać
8 maj 19:31
jakubs: Trzeba będzie pół forum ocenzurować hehe I sklepy monopolowe coś zarobią
8 maj 19:33
kamczatka: nie wiem jak wy ale ja to jutro idę po 100%
8 maj 19:36
kyrtap: a ja po 0 % kamczatka
8 maj 20:02
kyrtap: dla mnie jutro może być same prawdopodobieństwo i w ch..... dowodów
8 maj 20:03
Marcin: I Ty to niby olałeś? Ja widzę, ze mocno się stresujesz

Lepiej idź eurowizję pooglądać
8 maj 20:04