matematykaszkolna.pl
adas marcin202: Takie pytanie troche nie na temat, jak sie jutro ubieracie? Nie wiem czy zabardzo jest sens ubierac garnitur na matme rozszzerzona...
8 maj 17:25
Marcin: Nie ma sensu emotka
8 maj 17:28
parowa102: raczej nie
8 maj 17:33
parowa102: chociaz sam juz nie wiem... jak ktos przyjdzie ubrany np. w koszule w krate to nie moga wyrzucic czy cos, prawda?
8 maj 17:43
kyrtap: nie nie mają prawa ja dzisiaj na fizę założyłem tylko koszulę a reszta normal
8 maj 18:01
Marcin: Ja na angielski wpadłem w czarnej koszuli i zwykłych spodniach. Nikt mi nic nie powiedział emotka
8 maj 18:07
muflon: ja na swojej maturze podstawowej z matmy widziałem dziewczynę w spodniach dresowych (co prawda bez pasków emotka ale dresowych) i żeby nie było moje liceum jest jednym z lepszych w Warszawie emotka
8 maj 18:08
kyrtap: u mnie po tej maturze odczuwam że chodziłem do jednego z gorszych w Polsce
8 maj 18:11
parowa102: spoko, jesli matura jest faktycznie taka trudna to progi opadnaemotkadla mnie poki co wszystko bylo w miare proste...moze z wyjatkiem polskiego, ale ten to pewnie kazdy tak naprawde olal wiec nei ma sie co dziwic
8 maj 18:14
Janek191: Szacunek dla profesorów i wydarzenia wymaga odpowiedniego stroju emotka Garnitur obowiązkowy ! emotka
8 maj 18:14
52: Też tak uważam, znaczy się ja tam na wszystko w garniaczu chodzę emotka
8 maj 18:16
parowa102: profesorow? u nas to nawet doktora nei znajdziesz
8 maj 18:16
Janek191: Profesorów − tak się mówi tradycyjnie na nauczycieli szkół średnich emotka Mnie jeszcze po prawie 30 latach uczniowie tytułują profesorem emotka
8 maj 18:19
parowa102: u nas tak nie ma, jedynie na nauczyciela od WF wolamy "szefie". Tak to tylko pan/pani Coz, poszedlbym w garniturze ale dla wlasnej wygody ubiore chyba cos w rodzaju koszuli w krate, bo dres to jednak lekka przesadaemotka
8 maj 18:25
muflon: No ja to bym w dresie np. nie poszedł nawet na codzień do szkoły (chyba że na wf) Ja na przykład nie lubię białej koszuli i krawatów, ale garnitut i ciemna koszula oraz buty dodają mi pewności siebie podniosłości wydarzenia i ogólnie dobrze się w nich czuje, choć na czas pisania zdejmuje marynarkę dla wygody emotka
8 maj 18:34
Nieznajomy : Kyrtap a gdzie się wybierasz na studia jak fizykę zdawałeś , jeśli mogę spytać ?emotka
8 maj 19:54
kyrtap: teraz nieznajomy już nigdzie nie idę
8 maj 21:00