POMOCY !
Julka ;) :) ;*: wykaz ze
|4/x−p|=p ma dokladnie jedno rozwiazanie dla p>0
no i teraz juz nie jest tak fajnie
8 maj 16:39
...:
... to przynajmniej zapisz to fajnie ... skoro już tak piszesz ułamki to używaj nawiasów
Nie funduj nam tu zgaduj−zgaduli
8 maj 16:43
Julka ;) :) ;*: aaa (4/x) przepraszam
8 maj 16:44
...:
| | 4 | | 4 | |
| |
| −p|=p  ? bo tak napisałaś ... czy | |
| |=p |
| | x | | x−p | |
8 maj 16:44
Julka ;) :) ;*: to pierwsze
8 maj 16:46
Olgaaa: 4x−p=p v 4x−p=−p
4x=2p 4x=0 fałsz
x=42p
8 maj 16:48
Julka ;) :) ;*: dzieki
8 maj 16:50