matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a)naszkicuj wykres funkcji f f(x)=-4/cosx/+4
bronek:
a)naszkicuj wykres funkcji f f(x)=−4/cosx/+4 i b) naskicuj f(x)=3/sinx/ podaj liczbę rozwiązania f(x)=m, należących do przedziału <0;2π> w zależności od parametru m
8 maj 14:07