matematykaszkolna.pl
MATURA Z FIZYKI Cash18: Z tego co zauważyłem mało ludzi udziela się na matematyka.pisz/fizyka, więc umieściłem ten temat na głównym forum. Jak nastroje przed fizyką? Jaki poziom zdajecie i czego oczekujecie emotka? Ja osobiście fizykę pisze na podstawie i sądzę że 70 procent w moim przypadku byłoby w porządku.
8 maj 10:24
bezendu: 70% też by było ok u mnie emotka
8 maj 11:09
52: 50% z rozszerzenia emotka Byłoby miło emotka
8 maj 11:11
razor: tak samo 52 emotka
8 maj 11:17
52: razor czy też masz takie wrażenie, że jak robiłeś arkusze z poprzednich lat, to niektóre szło napisać na 70%(czasami ponad) a niektóre na ledwo 30% ?
8 maj 11:19
razor: tak, strasznie nierówny poziom jest
8 maj 11:20
gud deel: żeby tylko był prąd zmienny, magnetyzm i fizyka kwantowa to będzie git i może jeszcze niech dorzucą hydrostatykę
8 maj 11:26
52: tylko nie hydrostatykę, termodynamikę mogliby dać emotka
8 maj 11:27
gud deel: 52, ale nie mów że maj 2010 to byś sam nie chciał pisać
8 maj 11:35
Cash18: Ostatni rok przynajmniej z podstawy był w miarę prosty i nic nie mogło zaskoczyć poza polaryzacją, gdzie trzeba było znać tylko definicję. Ja osobiście boję się trochę magnetyzmu, bo nie wychodzi mi on zbytnio...
8 maj 11:37
gud deel: ale my mówimy o rozszerzeniu, bo cóż to za ambitne kierunki na które trzeba tylko podstawę fizyki?
8 maj 11:43
bezendu: Ja piszę podstawę emotka
8 maj 11:44
gud deel: http://youtu.be/8WjN7PNOxF0 jeszcze zdążysz emotka
8 maj 11:52
Cash18: No to właśnie pisze "przynajmniej z podstawy"... Na wielu uczelniach fizyka nie jest potrzebna − np AGH, tylko wystarczy sama matma + ang. Choć sam muszę że przyznać ze smutkiem że nie wybranie fizyki rozszerzonej to był błąd.
8 maj 11:55