Oblicz
Piter23: 811log49−8log49
7 maj 23:33
Piter23: zastosowalem wzor 1logab=logba
7 maj 23:37
pigor: ...,
...= 9
2log94− 2
32log29 = 9
log942− 2
log2932 =
= 4
2−3
2*32= 16−27=
−11. ...
7 maj 23:43
Eta:
((9)
2)
log94= 9
log916= 16
| | 2 | |
log49= log22 (32)= |
| log23= log23 |
| | 2 | |
(2
3)
log23= 2
log227= 27
........... = 16−27=........
7 maj 23:43
Piter23: dzieki chlopaki
7 maj 23:49
Eta:
7 maj 23:49
Piotr:
hehe, chlopaki

oj Piter, imienniku drogi
7 maj 23:53
Piter23: jak wy to liczycie ze odrazu w klucz trafiacie

ja z 2 razy zbladzilem
7 maj 23:53
Piter23: Piotr ja osobiscie mam na imie Krzys

"Pitter" to od nazwiska
7 maj 23:54
Piotr:
a
Eta to nie chlopak
7 maj 23:55
Piter23: a to przepraszam
Eta taki nie do konca jasny nick

Grzeczne dziewczynki juz dawno spia
7 maj 23:57
Eta:
8 maj 00:01