matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
e
Michał:
sin
2
x+cos
2
x=(lne)
2013
jak rozwiązać to równanie
7 maj 22:11
pigor:
... , dane równanie jest ⇔ 1=1
201
) i x∊R ⇔. x∊R − szukane rozwiązanie
7 maj 22:15
pigor:
... tam miało być 1= 1
2013
7 maj 22:15