matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Określ wzajemne położenie dwóch okręgów
Misia:
Określ wzajemne położenie dwóch okręgów o(A,a) i o(B,b) wiedząc , że : |AB|=13, a=7 , b=3
7 maj 20:06
Mila:
Narysuj sobie na kartce dwa okręgi wtedy zrozumiesz.
7 maj 20:34