matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
piter23:
36
4−log
6
0,25
=
7 maj 19:43
sushi_ gg6397228:
wzory znasz?
7 maj 19:44
muflon:
=36
4
/36
l
og(6)0,25= =36
4
/[6*6]
l
og(6)0,25= 36
4
/0,25*0,25= 36
4
/(1/16)=36
4
*16=...
7 maj 19:48
piter23:
log
a
b−log
a
c=log
a
b
c
7 maj 19:53