7 maj 15:40
ICSP: i w czym problem ?
Wyznacz z pierwszego y2, a następnie podstaw do drugiego.
7 maj 15:43
mamba: z tego, że nie rozumiem dlaczego w odpowiedziach jest x=1,y=−1 v x=1, y=1
skoro po podstawieniu jest też −1/2
7 maj 15:49
ICSP: to jakie Ci x wyszły ?
7 maj 15:51
zawodus: Otrzymasz inny wynik? Nie wiesz jak sprawdzić czy jest poprawny?
7 maj 15:51
Vizer: | | 1 | |
− |
| nie będzie bo przecież kwadrat liczby nie może być liczbą ujemną. |
| | 2 | |
7 maj 15:51
mamba: O matko. Czas się cofać do gimnazjum
7 maj 15:53
zawodus: Cześć
ICSP 
W dzisiejszych czasach w szkole nie uczą sprawdzania czy podane liczby są rozwiązaniem
równania?
7 maj 15:53
7 maj 15:56