matematykaszkolna.pl
PIĄTEK stefan: czego spodziewacie się na rozszerzeniu w piątek? szczerze mówiąc jakbym dostał maturkę taką jak rok temu byłbym zadowolony. Zaskoczą nas czy nie?
6 maj 21:00
Nieuchwytny: Wg.mnie dowalą coś ciekawego, ale to będzie jedno ewentualnie 2 zadania. Podstawa też nie była trudna gdyby nie podchwytliwe zadanie z prędkością.
6 maj 21:01
aaaa:(: też jestem bardzo ciekawy co mogą dać, ja żebym napisał w miarę muszą mi zadanka podejść, a te matury tegoroczne każdy mówi że są lekko trudniejsze, także i rozszerzenie pewnie walną ...
6 maj 21:03
stefan: no dzisiaj nie było najgorzej, aczkolwiek nie moge powiedzieć, że jestem zadowolony. Otwarte mam zrobione dobrze, ale w zamkniętych 4 błędy −.− dlatego zastanawiam się jak to będzie w piątek, bo trzeba nadrobić trochę
6 maj 21:08
Marcin: Najważniejsze jest to, żebyście podchodzili do tej maturki bez zbędnego spinania się emotka
6 maj 21:11
aaaa:(: Panowie dajcie mi te 70 i ja już nie chce nic więcej boże ale ja to jakaś masakra, co czytam jakieś zadanie to nie wiem... nie wiem i nie wiem... co to ma być
6 maj 21:13
aaaa:(: a wiecie którego wyniki są ? bo ja nie pamiętam
6 maj 21:14
Blue: Bo matematyka to trudna nauka jest. Amen
6 maj 21:16
Nieuchwytny: 27 Czerwca. Oby była taka jak próbna
Blue: a tak serio to pewnie dają Wam specjalnie trudniejsze, bo matura 2015 jako "nowa" musi być trochę prostsza emotka
aaaa:(: ej a gdzie jest ta próbna? bo ja nawet nie wiem o czym mowa
6 maj 21:17
Nieuchwytny: http://gieldamaturalna.pl/matura_probna Może być trudna, nawet wskazane, ale żeby nie zmieni za bardzo schematu zadań.
6 maj 21:22