matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz logarytm
ttgia:
log
8
16 + 1
6 maj 12:29
aaa:
7/3
6 maj 12:31
ttgia:
ok dzięki
6 maj 12:32
J:
1
1
7
=
log
2
16 + 1 =
*4log
2
2 + 1 =
3
3
3
6 maj 12:32
muflon:
a już myślałem że godzina posta będzie z przedziału 9:00−11:50
6 maj 12:50