matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to rozwiązać?
Dill:
Liczba −3 jest miejscem zerowym funkcji f(x)=(2m−1)x+9 . Wtedy m jest równe?
5 maj 20:38
Dziadek Mróz:
f(−3) = 0
5 maj 20:49
Dziadek Mróz:
f(−3) = 0
5 maj 20:49
Dill:
za x podstawiam −3?
5 maj 20:53
kkk:
0
5 maj 22:25