matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ALGEBRA LINIOWA
nadiaa:
Rozstrzygnij czy proste l1: (x−3)/4 =y/3 = (z+1)/2 oraz l2: (x−2)/3=(y+1)/4=z/2 są skośne? Pomocy
Nie mam pojęcia jak za to się zabrać
5 maj 16:12