matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tryg
xyz:
sinπ/8*sinπ/8=?
5 maj 11:34
xyz:
przepraszam, powinno byc sin*cos
5 maj 11:34
xyz:
?
5 maj 11:35
wredulus_pospolitus:
1
1
sinx*cosx =
(2sinxcosx) =
*....
2
2
wzory trygonometryczne się kłaniają
5 maj 11:42
J:
1
π
=
sin
= ...
2
4
5 maj 11:42