Log 100
XYZ ;D: log 100 ile to jest?
4 maj 20:15
5-latek: =2
4 maj 20:16
XYZ ;D: a wytłumaczył byś mi to ? jakim cudem?
4 maj 20:20
aaaa:(: log100 to inaczej log10100. Do jakiej potęgi trzeba podnieść 10 żeby było 100? 102=100.
4 maj 20:21
XYZ ;D: oki dzięki ja nie wiedziałam tylko ze log 100 to log 10 100
4 maj 20:23
4 maj 20:24
Dziadek Mróz:
loga(a) = 1
loga(ac) = cloga(a) = c
log10(100) = log10(102) = 2log10(10) = 2
4 maj 20:28
Maciek: log 1003
8 gru 08:13
janek191:
log 1003 = 3 log 100 = 3*2 = 6
8 gru 08:41