matematykaszkolna.pl
angielski ustny mleko: Czy trudno jest nie zdać egzaminu ustnego z angielskiego na te 30% ? Wystarczy gadać jakieś głupoty i powinno być 30% ? Bo najbardziej tego angielskiego ustnego się obawiam i nie wiem co to będzie. Z niczym więcej nie mam problemu
4 maj 18:23
mleko: ?
4 maj 18:41
Draghan: Jakoś to będzie emotka Nie martw się tak emotka Jak nie zapomnisz języka w gębie, to Cię przepuszczą emotka Chociaż to jeszcze zależy od komisji. Ale raczej nikt nie jest za tym, żeby oblewać maturzystów emotka
4 maj 18:54
Marcin: Tak jak napisałeś Trudno jest nie zdać
4 maj 18:58
Nieznajomy : Musiałbyś się bardzo postarać żeby tego nie zdać , ja zdawałem akurat ustny niemiecki , dzień przed ustną maturą powtórzyłem opis obrazka , zdania , których mogę użyć do każdej tematyki i to ostatnie zadanie bodajże z trzema obrazkami jeden wybierasz i uzasadniasz dlaczego go wybrałeś a dlaczego odrzucasz pozostałe dwa ( ja mówiłem ,że nie wybieram ich bo są nudne i nie ciekawe ,a wybieram ten obrazek bo jest ciekawy i miałem za to jakieś punkty ). Wystarczy ,że będziesz mówił nie ważne czy z błędami czy bez błędów .
5 maj 19:05