matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log5^4+log2^4=?
HBO:
log5
4
+log2
4
=? =log10
4
=?
4 maj 12:54
jakubs:
=4
4 maj 12:59
5-latek:
log5
4
+log2
4
= 4log5+4log2= 4(log5+log2)= 4log(2*5)= 4 log10= 4*1=4
4 maj 13:01