matematykaszkolna.pl
Oblicz całkę podwójną i krzywoliniową nieskierowaną. Monika: Hej Czy mógłby mi ktoś pomóc z całkami? Chodzi mi o całki podwójne i całki krzywoliniowe nieskierowane. Nie mam o nich bladego pojęcia, więc jak ktoś zdecyduje się mi pomóc, to poproszę wersje dla głupków. Poniżej znajduje się link z przykładami, które chciałabym umieć rozwiązać. Po jednym z każdego. http://zapodaj.net/726a8adad9aa3.jpg.html
4 maj 10:26
Julka ;) :) ;*: ej ..ale calek nie ma na rozszerzonej nie Oo?
4 maj 10:32
Monika: Nie, chyba nie... Potrzebuję umieć rozwiązać te zadania, bo później będę mieć z nich egzamin, na studiach. Także jeśli piszesz mature rozszerzoną z matematyki, to wydaje mi się, że tego nie będzie. emotka
4 maj 10:38
zawodus: Studentka? Wykładów nie było? emotka
4 maj 11:53
Monika: Studentka, studia przez internet. Wykładów nie było, niestety... A z matmy jestem noga, więc mam baardzo duży problem..
4 maj 12:23
zawodus: Studia przez internet? emotka
4 maj 12:39
Monika: Na platformie wszystko.. A pózniej egzaminy w Łodzi..
4 maj 12:44
Monika: Proooszę ładnie o pomoc. emotka
4 maj 13:07
zawodus: Tego się nie da wytłumaczyć przez internet emotka Trzeba książkę wypożyczyć i poczytać emotka
4 maj 13:10
Hajtowy: zawodus pomóż koleżance − ja nie umiem takich zadań robić xd
4 maj 13:12
Monika: Na wypożyczenie ksiązki i czytanie to już troszku za późno, mam do zrobienia te zadania do 23:55... Także, musi to być bardzo szybki kurs. emotka
4 maj 13:22
Dziadek Mróz: Analiza matematyczna w zadaniach, Tom 1. W. Krysicki, K. Włodarski
4 maj 13:23
zawodus: Tak szybko to cię matematyki nie nauczę
4 maj 13:24
Monika: Pewnie nie... Ale obiecuje być dobrym uczniem! I próbować rozwiazywać te zadania! Ale uprzedzam... mam podstawowe zaległosci...
4 maj 13:35
Monika: Proszę, proszę, prooooszę! Bardzo ładnie proooszę...
4 maj 13:37
zawodus: Polny uczeń Napisz do mnie na gadu emotka 8959267
4 maj 13:39
zawodus: *Zdolny
4 maj 13:41
Monika: Napisałam Ci już na gadu A także udało mi się (mam nadzieję!) rozwiązać całkę podwójną, więc jak będziesz na gg, to daj znać
4 maj 19:27