matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
działania
robak :
1
1
no nie wiem jak , wychodzi źle ciągle
/div>
4
2
3 maj 13:10
robak :
miało byc jedna czwarta do potęgi minus jedna druga
3 maj 13:11
Kaja:
(
1
4
)
−
1
2
=4
1
2
=
√
4
=2
3 maj 13:12