matematykaszkolna.pl
Kierunek studiów Draghan: Dobry wieczór emotka Pytanie, dotyczące studiów emotka Załóżmy, że tym razem znowu matura nie pójdzie po mojej myśli i nie dostanę się tam, gdzie bym chciał... Czy jeśli obiorę jakiś inny kierunek, na tej samej uczelni, istnieje taka możliwość, żeby po jakimś czasie (semestrze, dwóch...?) zmienić ten kierunek?
2 maj 20:02
bezendu: Pewnie, że możesz przecież dużo osób się przepisuję albo rezygnuję bardzo szybko emotka
2 maj 20:04
Julka ;) :) ;*: nie! emotka chyba ze licencjat zrobisz to na magisterke mozesz sie przeniesc ^^
2 maj 20:05
Trivial: Pewnie nie będzie Ci się chciało, ale możliwość zawsze istnieje. Będziesz musiał zaliczyć wszystkie przedmioty wymagane na tym docelowym kierunku − większość pewnie będzie podobnych i zostanie przepisana.
Marcin: Jeszcze są drugie terminy składania podań. Tam zazwyczaj progi są niższe emotka
Trivial: I jeszcze trzeba pamiętać, że musisz mieć wystarczająco wysokie oceny. emotka
2 maj 20:06
Draghan: Musi mi się chcieć, bo tylko jeden kierunek mnie interesuje na tyle, żeby chcieć to w życiu robić emotka A ja akurat mam takie podejście, że "musi się udać" emotka Jak nie takim sposobem, to innym emotka Skoro już się wyspałem przez ten rok labów, to teraz mam nowe siły do nauki Dziękuję Wam emotka emotka Miłego wieczoru emotka
2 maj 20:08