matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
OBLICZ POLE TRAPEZU
DAWID95:
α=45
◯
β=15
◯
a=4
√
3
znam wszystkie kąty ale za nic nie wiem jak się zabrać za pole...
2 maj 18:40
Tyrmand:
twierdzenie sinusów
2 maj 19:42
DAWID95:
aaaaa no tak. dzięki
2 maj 20:15