matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja liniowa
asia:
napisz rowniania prostych w ktorych zawieraja sie boki czworokata ABCD,jesli wiadomo ze sa one rownolegle do bokow czworokata A
1
B
1
C
1
D
1
. Oblicz pole zacieniowanego obszaru
1
A
1
B
1
to y= −
x−2
2
1
B
1
C
1
to y=
x−2
4
C
1
D
1
to y= −x+8 D
1
A
1
to y= 2x+8
2 maj 16:13
zawodus:
za mało danych
2 maj 16:42