matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwastek
BeforeU:
3
√
(−8)
−
1
= −
1
2
?
2 maj 13:34
BeforeU:
−8
−1
2 maj 13:35
BeforeU:
(−8)
−1
2 maj 13:35
jakubs:
2 maj 13:38
Dziadek Mróz:
3
√
−1
−1
1
3
√
(−8)
−1
=
3
√
−
1
8
=
=
= −
3
√
8
2
2
2 maj 13:58