matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegi
admin:
Podaj najmniejsza liczbę całkowitą spelniajaca nierówność:
32
6
(4
√
2
)
12
x<(
3
√
16
)
27
+
x
0.125
2 maj 08:43
5-latek:
4=2
2
16=2
4
32=2
5
1
0,125=
= 2
−3
moze skorzystasz z tego ?
8
2 maj 09:19