matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ROZWIAZANIE WYCIEKU MATURALNEGO
Marcin:
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=wzCOxHTpk8A
ROZWIAZANIE WYCIEKU MATURALNEGO
2 maj 07:49
Janek:
tak powinien być link.. piersze 12 zadań
https://www.youtube.com/watch?v=wzCOxHTpk8A
2 maj 07:51