nie matematyka
zuza: Czy ktoś ogarnięty mogłyby wytłumaczyć mi pewną ważną dla mnie sprawę związaną ze studiami?
2 maj 01:40
Janek191:
A o co Ci chodzi ?
2 maj 10:33
muflon: tak, słucham?
2 maj 10:45
zuza: Czy studia medyczne w WSOWL to studia medyczne w Łodzi? Potrzebuje wyjaśnienia. Ostatnio
weszłam na stronę WSOWL we Wrocławiu i chciałabym zarejestrować się jako kandydatka na studia
wojskowo−lekarskie ale z tego co udało mi się "ogarnąć" wychodzi, że uczęszczałabym na te
studia jako studentka Uniwersytetu Medycznego w ŁODZI. Czy to prawda, tzn , że to są po prostu
studia medyczne w Łodzi? Proszę mi to wytłumaczyć bo mam już mało czasu na rejestrację.
2 maj 23:51
sushi_ gg6397228:
weź telefon do ręki i dzwoń do dziekanatu i tam dostaniesz info z pierwszej ręki
3 maj 00:00
Trivial: Dokładnie. Takich pytań nie zadaje się na forum (chyba że jest to forum uczelni). Zadzwoń albo
napisz do dziekanatu.
3 maj 00:04
PW: Dawniejsza WAM (Wojskowa Akademia Medyczna) została częścią Uniwersytetu Medycznego
w Łodzi po tym, jak wojsko zrezygnowało z osobnego kształcenia oficerów−lekarzy.
3 maj 13:48
zuza: PW dziękuję, bardzo mi to pomogło
4 maj 00:43
P@weł: Studia wojskowe WSOWL odbywaja sie we wrocławiu , studia wojskowe−medyczne w łodzi, w wsowl
jedynie zdajesz testy sprawnosciowe i chyba rozmowe kwalifikacyjna , po wiecej informacji
zapraszam:
http://www.wsowl.fora.pl/
4 maj 02:34
P@weł: Chyba ze mnie złapiesz na dniach na tej stronie jak bede robił zadanka
4 maj 02:40
P@weł: do 9 maja masz czas

, pozniej juz mnie tu nie bedzie
4 maj 02:42