pier
ma: √3 * √3 =
ile to jest
1 maj 13:23
razor: 3
1 maj 13:24
ma: dzięki
1 maj 13:25
5-latek: Albo tak wiemy ze √3=31/2
to 31/2*31/2= 31/2+1/2=31=3
na podstawie wqzoru an*am=an+m
1 maj 13:29
ma: nie
1 maj 13:31
5-latek: Nie znasz wzorow?
1 maj 13:40
zawodus: w gimnazjum się znało, ale kiedy w lo wprowadzili kartę wzorów to prawie nikt nic nie umie...
1 maj 13:44
ma: nie karzdy musi byc jajoglowym znawcom wzoruw
1 maj 13:51
Marcin: Znawcom wzor
uw na pewno!
1 maj 13:52
5-latek: Ale kazdy musi byc znawca jakis wzorow
1 maj 13:53
1 maj 13:53
Dziadek Mróz:
Za to każdy, kto nie zna swojego języka jest debilem legitymującym się dysleksją
1 maj 15:03