matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
TRYGONOMETRIA - part 3 :):)
Blue:
Mam takie pytanko, czy mogę to tak rozpisać: tg597 = tg (360 + 237) = tg237 = ctg (270 −237) = ctg 33
30 kwi 20:34
PW:
Tak.
30 kwi 20:56
Blue:
Dzięki
30 kwi 21:03