:(
ANIAAAA: Prostokąty ABCD i A'B'C'D' są symetryczne względem początku układu współrzędnych . Oblicz pole
części wspólnej tych prostokątów , gdy: A=(−3,−2) , B=(5,−2), C=(5,3)
D=(−3,3)
30 kwi 10:41
ANIAAAA: Prostokąty ABCD i A'B'C'D' są symetryczne względem początku układu współrzędnych . Oblicz pole
części wspólnej tych prostokątów , gdy: A=(−3,−2) , B=(5,−2), C=(5,3)
D=(−3,3)
30 kwi 10:45
ANIAAAA: Prostokąty ABCD i A'B'C'D' są symetryczne względem początku układu współrzędnych . Oblicz pole
części wspólnej tych prostokątów , gdy: A=(−3,−2) , B=(5,−2), C=(5,3)
D=(−3,3)
30 kwi 11:03