matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PODPOWIEDZ
ANIAAAA:
jak można inaczej to obliczyć gdyz nauczyciel powiedzaial ze to jest niepoprawnie i za krótko
a)
4
2
b)
7
3
c)
4
4
d)
5
4
a ja obliczylam tak: a)
2
1
=1 b)
7
3
c)
1
1
=1 d)u[5}{4}
30 kwi 10:08
J:
a) = 2
1
b) = 2
3
c) = 1
1
d) = 1
4
30 kwi 10:16