Rozwiąż nierówność
aet: Ix2−3x−3I<3
29 kwi 19:56
J: ⇔ −3 < x2 −3x − 3 < 3
29 kwi 19:57
aet: nie wychodzą mi całkowite miejsca zerowe. jak zrobić takie zadanie>?
29 kwi 20:01
J: A kto powiedział,że mają wyjść całkowite miejsca zerowe ?
29 kwi 20:03
Marcin:

Najlepiej graficznie
29 kwi 20:07
aet: | | 3−√33 | | 3+√33 | | 3−√5 | | 3+√5 | |
x= |
| i x= |
| LUB x= |
| i x= |
| tak  ? |
| | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | |
29 kwi 20:10
aet: dobrze to drodzy matematycy?!
29 kwi 20:23
ICSP: nie
29 kwi 20:28
J:
| | 3 − √33 | | 3 + √33 | |
x ∊ ( |
| , 0 ) lub x ∊ ( 3 , |
| ) |
| | 2 | | 2 | |
30 kwi 08:41