prosze o pomoc
xxx: zad1 iloczyn wielomianów W(x)=(3x5−4)2 oraz V(x)=12x−7x2 jest wielomianem stopnia
zad2 jedna z przekatnych rombu ma konce w punktach (−1 −7) i (7 9) i zawiera sie w prostej o
rownaniu y=2x−5 W ktorej z podanych prostych zawiera sie druga przekatna tego rombu?
zad3 krotsza przekatna trapezu prostokatnego podzielila go na dwa trojkaty rownoramienne
krotsza podstawy trapezu ma dlugosc 4 jaki obwod ma ten trapez?
zad4 ze zbioru liczb (−6 −2 0 6) i (−5 −4 5) losujemy po jednej liczbie jakie jest
prawdopodobienstwo tego ze iloczyn wylosowanych licz jest liczba ujemna
28 kwi 20:38
xxx: 
?
28 kwi 21:26
xxx: bardzo prosze o pomoc.....
29 kwi 08:13
J:
Zad1) . Iloczyn będzie stopnia 12− tego
Zad 2) Nie podałes "podanych" prostych
29 kwi 08:23
Tadeusz:

4+4+4
√2+

=
29 kwi 08:44
J: Zad 4
IΩI = 4*3 = 12
IAI = 4 [ (−6,5) , (− 2,5) , (6,−5) , 6,−4) ]
29 kwi 08:51