matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układ równań
ania:
x
y
=125 (0,6x)
2y
=729
28 kwi 15:45
muflon:
x
y
=125 (0,36x
2
)
y
=729
28 kwi 15:53
muflon:
zlogarytmuj
28 kwi 15:53
ania:
kurde nie umiem
28 kwi 17:04
Janek191:
x = 5 y = 3
28 kwi 17:09
fx:
Skorzystaj z tego, że log
a
(a
x
) = x
28 kwi 17:38