matematykaszkolna.pl
27 kwi 19:30
Hajtowy: Zobacz sobie z tyłu swojej książki. W książkach zawsze wszystko jest tylko ludzie nie potrafią z nich korzystać
27 kwi 19:32
Hajtowy: Ze słuchaniem jest o tyle "EXTRA" że połowa ludzi wgl nic nie rozumie i zaznaczają jak leci − jak się trafi to fajnie Z czytaniem zaś jest o tyle lepiej, że widzisz tekst a i tak możesz go nie rozumieć... Z listami / pocztówkami itd... jest fajnie, bo można dużo zmyślać byleby trzymać się tematu i łapać pkt za realizację "kropek" emotka Sam za bardzo nie umiem ang i na słuchaniu zawsze strzelam, a jedna rada jest taka od mojego nauczyciela jeszcze z gimnazjum. Jak nie rozumiesz nic i nie wiesz co zaznaczyć zaznacz albo samo "PRAWDA" albo samo "FAŁSZ" masz większe szanse, że Ci coś wpadnie. Z dobieraniem już jest totalne strzelanie a z ABCD to już tam trochę można usłyszeć a trochę nie emotka
27 kwi 19:40
Draghan: Nie może Ci unieważnić pracy, bo nie miałby podstaw do tego. To nie jest zwykły szkolny sprawdzian... emotka Chyba że dojdą do wniosku, że prace są plagiatowane... emotka
27 kwi 19:47
Marcin: średnio 5% ludzi nie zdaje matury z angielskiego. Trzeba się naprawdę starać żeby nie zdać emotka
27 kwi 19:58
Draghan: No. Ja nie zdałem Bo zdawałem niemiecki
27 kwi 20:13