Rozwiąż Równania
elka: Rozwiąż Równania:
a) (√32)3x−5=(0,25)2x−7
b) (0,125)3x+2=8−5x−7
c) (√27)3x−2=815x−3
3 lis 14:54
elka: z góry dziekuje
3 lis 14:55
marcin : nikt tu chyba tobie nie pomoze

ja tez prosiłem i nikt niechce mi pomoc

a chetnie bym
Tobie pomogł ale nie rozumiem tego co napisałas to nie jest moj ulubiony dzial (czyli
rownania) a ja mam rownania z wartoscia bezwzgledna
3 lis 15:01
marcin : do rozwiazania oczywiscie
3 lis 15:02
elka: juz mi ktos pomógł tutaj w zadaniach 2 dzisiaj no i może w tym tez pomorze
3 lis 15:02
marcin : a nie wiesz kto

bo kurde no nie moge sobie z tym poradzic niby to łatwe ale nie moge no
3 lis 15:05
marcin : a nie wiesz kto

bo kurde no nie moge sobie z tym poradzic niby to łatwe ale nie moge no
3 lis 15:05
elka: www.supermatma.pl
osoba o tym nicku mi pomogła
3 lis 15:07
marcin : aha dx

a moze ty to umiesz co moge tobie napisac
3 lis 15:08
elka: nie pamietam tego ale napisz
3 lis 15:08
marcin : a) |2x−4|=7
b) |1−3x|>−1
c) |8−5x|≤2
3 lis 15:10
Zbronek:
a)25/2(3x−5)=2−2(2x−7)
b)8−1(3x+2)=8−5x−7
c)33/2(3x−2)=34(5x−3)
3 lis 15:11
marcin : aha "elka" a tu trzeba sie zalpgpwac jak chcesz napisac dp tego www.supermatematyka.pl

bo ja
tutaj jestem po raz pierwszy wiesz
3 lis 15:11
elka: nie nie pamietam tego jednak wogóle
3 lis 15:12
elka: ja tez pierwszy raz
3 lis 15:12
marcin : szkoda ale spoko

aha "elka" a tu trzeba sie zalpgpwac jak chcesz napisac dp tego
www.supermatematyka.pl bo ja
tutaj jestem po raz pierwszy wiesz
3 lis 15:13
marcin : aha dx a w jakim dziale ci on pomogł
3 lis 15:14
elka: logarytmy i równania
3 lis 15:14
marcin : dx

jestes koffana
3 lis 15:15
elka: alez prosze bardzo

to czesc schodze
3 lis 15:16
elka: ide na zakupy
3 lis 15:17
marcin : miłych zakupow mi jakis inny koles pomoga
3 lis 15:19