matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz dziedzinę f-ji log.
DAWID95:
f(x)=
√
log
u
{1}{2}(x−3)−1
26 kwi 16:14
Dziadek Mróz:
f(x) =
√
log
1/2
(x − 3) − 1
D: f(x) =
√
x
x ≥ 0 f(x) = log
a
(x) x > 0 a > 0 a ≠ 1
26 kwi 17:16