26 kwi 13:22
Beforeu: wyszlo mi tak x ≤2 v x≥2 v x≥2
26 kwi 13:23
ICSP: x ≤ 2 v x ≥ 2 v x ≥ 2 ⇒ x ∊ R
26 kwi 13:24
Beforeu: No czyli dobrze ?
26 kwi 13:25
ICSP: Jeżeli wszystko wcześniej jest dobrze. Coś te przedziały wydają mi się dziwne.
26 kwi 13:32
ICSP: zresztą dla x = 3 mamy :
L = |3 − 2| + |3 + 1| = 1 + 4 = 5
P = 3*3 − 3 = 9 − 3 = 6
L < P
Czyli gdzieś musiałeś coś w obliczeniach popsuć
26 kwi 13:35
Matinf: Powinno chyba wyjść x∊(−
∞;2> jeśli się nie pomyliłem

, ale na pewno nie do rzeczywistych
26 kwi 13:41
Marcin:

Tak jak napisał matinf
26 kwi 13:48