matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyłącz wspólny czynnik przed nawias i uprość
thu:
3
√
2
−
√
8
/
√
2
25 kwi 00:02
Anal Iza:
√
8
= 2
√
2
25 kwi 00:06
Piotr:
zapisane nieprawidlowo ale mysle ze jest tak :
3
√
2
− 2
√
2
√
2
=
= 1
√
2
√
2
25 kwi 00:06