Do wykresu funkcji f(x) = p{x-3} należy punkt:
arianne: Do wykresu funkcji f(x) = √x−3 należy punkt:
A. A = (2,−1), B. B = (5,2), C. C = (3,0), D. D = (9,3)
24 kwi 23:40
razor: C
24 kwi 23:40
arianne: C?
24 kwi 23:40
arianne: napisaliśmy w takim samym czasie. dzięki
24 kwi 23:41
5-latek:

to jest wykres tej funkcji
25 kwi 00:25
Piotr:
a po jakiego grzyba wykres ?

czesc
5−latek
25 kwi 00:28
5-latek: czesc

tak sobie narysowalem .
A swoja droga czy wiedzialaby jak go narysowac
25 kwi 00:31
Piotr:
hmm, wiesz ja wychodze z zalozenia, ze jak jest pytanie testowe to nic nie trzeba zrobic oprocz
zazmaczenia odpowiedzi. ale to takie moje 'odchylenie'
25 kwi 00:32