matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
1
1:
2+
√
3
2−
√
3
24 kwi 23:17
bezendu:
i ?
24 kwi 23:18
1:
=
24 kwi 23:19
Mila:
(2+
√
3
)
2
4+4
√
3
+3
=
=7+4
√
3
2
2
−(
√
3
)
2
1
24 kwi 23:21