matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisz w postaci jednej potegi
kasia:
1
32
2/3
*(
)
−3/4
6
Please ...
zapisz w postaci jednej potęgi
2*
√
8
√
2
24 kwi 21:21
Dziadek Mróz:
32 = 2
5
8 = 2
3
√
2
= 2
1/2
1
1
1
1
=
*
=
2
−1
6
2
3
3
x
a/b
=
b
√
x
a
25 kwi 09:40