matematykaszkolna.pl
Abonament na zadania.info Kamix: Ma ktoś może wykupiony abonament na zadania.info i jest w stanie się podzielić swoim loginem i hasłem? Potrzebuję, ponieważ potrzebuję rozwiązań do arkuszy maturalnych z tejże strony. Jeżeli jest jakaś dobra duszyczka to proszę o odzew, a podam maila, aby nie upubliczniać tutaj takich danych.
24 kwi 17:58
Kamix: up
24 kwi 18:09
zawodus: Ile ten abonament kosztuje? tyle co cheeseburger w McDonalds
24 kwi 18:16
Mila: Wyślij sms−a, to dostaniesz dostęp na pół godziny.
24 kwi 18:17
Kamix: Oooo nie wiedziałem, że jest taki tani ; D Już wysyłam SMSka ; )
24 kwi 18:21
Mila: Napisz mi czy uzyskałeś informacje, bo nigdy nie wysyłałam.
24 kwi 18:52
Kamix: Tak dostęp działał przez czas, który podali ; D
24 kwi 19:33
Piotr 10: Potwierdzam, mi sie konczy za 5 dni emotka
24 kwi 19:35
Mila: Skorzystałeś, Kamix, jestes zadowolony?
24 kwi 20:55
bezendu: Ja mam abonament, wszystko pięknie działa. Polecam emotka
24 kwi 20:55
Marcin: Też polecam emotka
24 kwi 21:03
Kamix: Ciezko tutaj mowic o moich odczuciach, bo wykupilem najtanszy abonament na kilka minut, bo zalezalo mi tylko i wylacznie na odpowiedziach i rozwiazania do jednej matury, bo nie chcialo mi sie szukac po calym internecie, a tutaj mialem wszystko w jednym miejscu. Takze jezeli chodzi o to, to jestem w pelni zadowolony emotka
24 kwi 23:15
Mila: Powodzenia. Pracuj dalej.emotka
24 kwi 23:18
Kamix: Dziekuje Pani za slowa wsparcia i otuchy. W ogole to podziwiam Pania ogromnie za tyle bezinteresownej pomocy. Maturzysci, studenci, wszystkim sie Pani z calego serca stara pomoc. DZIEKUJE Dzisiaj mialem oficjalne zakonczenie wiec nie mialem tyle czasu, ale zrobilem sobie kilka zadanek z trygonometrii, jutro planuje troszke porobic planimetrii (nienawidze tego dzialu, najprostsze zadania sprawiaja mi trudnosci), czuje ze jutro bedzie ciezki dzien emotka
25 kwi 23:30
Mila: Oj, następny co nie lubi planimetrii. Trzeba przytomnie patrzeć na rysunki figur i wszystko wychodzi. Ubierasz się sam? To znaczy, że masz wyobraźnię przestrzenną. Zatem geometrii możesz się nauczyc.
25 kwi 23:50
Kamix: Ale tam miliony twierdzeń, zależności, czesto tez trzeba dorysowac jakas prosta, trzeba akurat wiedziec w ktorym miejscu itd, dla mnie to trudne ; )
26 kwi 15:21