matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Planimetria
th:
Uzasadnij,że punkt przecięcia się środkowych w trójkącie dzieli każdą z nich w stosunku 1:2
24 kwi 13:40
zawodus:
znasz wektory?
24 kwi 13:44
th:
Troche
24 kwi 13:46
5-latek:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fpl.wikipedia.org%2Fwiki%2F%25C5%259Arodkowa_tr%25C3%25B3jk%25C4%2585ta&ei=CPxYU7eUK4TK4ATql4CYAQ&usg=AFQjCNEgZtbKNZJQ_4C7FS-kwqcI3PHWBA
np tutaj .
24 kwi 13:58
zawodus:
To poczytaj dowód
24 kwi 14:08