matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kuben:
POMOCY! (1+tgα)(1+tgβ)=2ctgαctgβ , zatem (1+tgα)(1+tgβ)=2 α+β jest równe π4 α+β może być równe 5π4
23 kwi 18:41
razor:
2ctgαctgβ = 2 a to skąd się wzięlo?
23 kwi 18:43