matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
https://matematykaszkolna.pl/strona/2519.html Skąd w liczeniu pola pojawiło się 2k
kamczatka:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2519.html
1
Skąd w liczeniu pola pojawiło się 2k * (1 +
?
k
2
23 kwi 18:28
razor:
|AB| = k − (−k) = 2k
1
h = odległość punktu C od osi OX + odległość punktu A od osi OX = 1 +
k
2
23 kwi 18:31
kamczatka:
ok dzięki
23 kwi 18:36