Dane są punkty A = (-2,3) i B = (6,-1)
Marek: Dane są punkty A = (−2,3) i B = (6,−1)
a) Napisz równanie prostej do której należą punkty A i B
b) Napisz równanie symetrycznej odcinka AB
c) Oblicz długość odcinka AB
23 kwi 10:01
J: I w czym jest problem ?
23 kwi 10:06
Dziadek Mróz:
a)
| ⎧ | yA = axA + b | |
| ⎩ | yB = axB + b |
|
c)
|AB| =
√(xB − xA)2 + (yB − yA)2
23 kwi 10:30
Obywatel i Marycha:
W tym ,że medialne prostytutki ,technicznie uprzywilejowane
nadal bezczelnie inwigilują internet i forum.A tysiące instytucji
w tym szkoły i uczelnie,nie funkcjonują na poziomie społecznym.I są
pod "patronatem"zwyrodniałych dygnitarskich kurdupli z zakłamanego rtv
prasy,pajacykowatego reżymu itd. itp..
23 kwi 10:33