matura
Hajtowy:

A treść brzmi ... Na okręgu o środku S=(−6;1) leży punkt A=(−2;4). Promień tego okręgu jest
równy...
Nwm czy tak mogę, ale wyszło mi 5
22 kwi 16:12
Paulina:
Nie wiem po co pitagoras ? Długość odcinka....r=5
22 kwi 16:14
razor: wystarczy policzyć długość odcinka AS, też wychodzi 5
22 kwi 16:14
Hajtowy: Czasem chodzę na skróty a czasem się pogubię, zdaję tylko podstawę więc bez nerwów
22 kwi 16:16
Paulina:
Skoro zdajesz podstawę to najprostsza droga długość odcinka...
22 kwi 16:16