matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak dodac pierwiastki
Angela:
√
5
+
√
5
22 kwi 12:33
ZKZ:
=2
√
5
22 kwi 12:34
J:
= 2
√
5
22 kwi 12:34
ZKZ:
Tak samo jak 2+2=2*2=
22 kwi 12:35
ZKZ:
Witaj
J
Juz odpoczales po swietach ?
22 kwi 12:35
J:
Witam..
Tak
22 kwi 12:38