matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
TRYGONOMETRIA - wykresy.
Blue:
Narysuj wykres funkcji : a) f(x) = |tg
2
x −4|
1
b) f(x) =
|2−cosx|
1
c) f(x) =
2−|cosx|
Błagam o pomoc , totalnie nie wiem, jak to narysować ;c
22 kwi 12:23